top of page
Il_edited.jpg

MÚSIQUES D'ELLES

Duo flauta i piano

Mercè Medina , flauta

Laura Serra, piano

Cas Músic, Juliol 2021
Il·lustració: Marina Uguet
Disseny: Elena Zafón

Aquest recull d’obres per a flauta i piano és un petit homenatge a les compositores d’ahir i d’avui, amb el qual volem acostar-vos sonoritats i melodies que ens han captivat i que cobren vida només si són interpretades i escoltades.

DSC03819_edited_edited.jpg

OBRES

portada01_edited.jpg

INFINITY

Amanda Jane Fox

Compositora, pedagoga, flautista i pianista anglesa. Coneix i domina les possibilitats tímbriques d'ambdós instruments. A la seva música hi trobem influències de diferents estils que combina de manera elegant. 

Infinity és la seva obra més conaguda, hi trobem grans línies melòdiques i expressives amb moviments més ràpids i rítmics. 

Model 1_edited_edited_edited.jpg

SONATA OP. 64 PER A FLAUTA I PIANO

Mel Bonis

Compositora i pianista francesa de finals del segle XIX. Estudià al conservatori de París juntament amb els grans músics de l'època. Tot i que tingué una vida personal força complicada, fou molt prolífica com a compositora escrivint obres molt variades tant per a conjunt vocal, com música de cambra i orquestra. 

La sonata per a flauta i piano és una de les seves peces de cambra més conegudes. Escrita en un estil característic del romanticisme tardà, ho explora sonoritats i atmosferes de l'impressionisme francès. 

Model 3_edited_edited.jpg

TRANSFORMACIONS

Mercè Pons

Compositora i pedagoga mallorquina. Escriu per a diferents formacions sempre amb un estil personal, íntim i sensible. La primavera del 2021 escriu Transformacions col·laborant amb el duo Músiques d'Elles. L'obra s'estrena i es grava el mateix any. 

Transformacions és una peça íntima que explora i juga amb les sonoritats més subtils de la flauta i el piano. La peça gira al voltant de la fase de Marc Aureli: "La naturalesa transforma cada objecte, i així, una vegda i una altra fins arribar a la joventut eterna", centrant-se en la naturalesa i els canvis que experimenta constantment.

Model 2_edited_edited.jpg

COURT DANCES

Amanda Harberg

Compositora, pianista i pedagoga americana. Reconeguda per la seva obra que va des de bandes sonores fins a la música de cambra. El seu estil és molt eclèctic, combina estils compositius sempre amb un toc modern i influències del jazz. 

Court dances és una suite en 3 moviments que recorda les danses del barroc, però reinterpretades utilitzant un estil modern i explorant el límit de les possiblitats tímbriques i sonores d'ambdós instruments. 

portada02_edited.jpg

NOCTURN

Lili Boulanger

Compositora i pianista francesa de principis del segle XX. Visqué durant un període molt convuls políticament i morí molt jove degut a una malaltia. Tot i així, estudià composició amb la seva germana Nadia Boulanger i escrigué molta música de gran qualitat. 

El nocturn és la primera de dues peces curtes, mostra l'estil característic del romanticisme tardà francès. 

ACONSEGUEIX EL TEU DISC FÍSIC AMB LLIBRET

Gener de 2022

El format físic d'aquest àlbum consisteix en un llibret on hi podreu trobar la informació de les diferents peces i compositores a més d'una fantàstica il·lustració feta per MARINA UGUET IBAÑEZ i amb disseny d'ELENA ZAFÓN.


Sempre ens agrada col·laborar amb les nostres companyes que volen compartir el seu art.

MDE - Portada-02.jpg
bottom of page