top of page

QUI SOM?

MERCÈ MEDINA

Flautista

Nascuda a Felanitx 1991, estudia flauta travessera al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Christian Farroni i Isabel Souto. Reb classes de Júlia Gàllego, Magdalena Martínez, Renate Weiss i Jacques Zoon. Un any més tard es gradua en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Interessada també en el món de la pedagogia el 2019 obté el Màster en Educació Musical al Reial Conservatori de La Haia, Holanda

Ha a col·laborat amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, Proyecto Beta, i actuat com a solista en diverses formacions a Catalunya.  Col·labora regularment amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca, el Quintet Notos entre altres. 

Actualment compagina la carrera musical amb l'àmbit de la pedagogia com a professora especialista en música per a la primera infància i flauta travessera.

El seu interès personal en la perspectiva feminista dins la música l'ha duit a crear el projecte de Músiques amb el que l'any 2021 enregistra el primer CD de Músiques d'Elles, obres de compositores d'ahir i d'avui.

DSC03111_edited.jpg

LAURA SERRA

Pianista

Laura, nascuda el 1996, es forma al Royal College of Music a Londres. Durant la seva trajectòria va estudiar amb professors reconeguts a nivell internacional, entre els quals cal destacar Norma Fisher, Gordon Fergus-Thompson, Galina Eguiazarova, Graham Jackson, Iván Cítera i Maria Tomàs. Laura ha estat guardonada a concursos tant nacionals com internacionals.

Els seus interessos musicals es caracteritzen per la seva diversitat de projectes. Actualment és membre fundadora d’Alanaire, una banda alternativa que fusiona rock, pop, jazz i música electrònica; i de Músiques d’elles

Interessada en l'estudi de la interpretació des d’un punt de vista psicològic, estudia el grau de Psicologia, i finalitzà un màster en Ciències de la Interpretació al Royal College of Music. Actualment, realitza els estudis de doctorat sobre els possibles efectes de l’entrenament d’habilitats psicològiques i de la meditació sobre el benestar i les habilitats d’interpretació dels músics.


L'any 2021 enregistra el primer CD titulat Músiques d'Elles, amb obres de compositores d'ahir i d'avui, i el 2022 treu el primer àlbum amb ALANAIRE, a trenc d'alba.

DSC03001.jpg

PAULA MARTOS

Cellista

Paula Martos Isidoro (Eivissa, 1992) comença els seus estudis musicals en l’escola del Patronat Municipal d’Eivissa Can Ventosa i finalitza el Grau Mitjà al Conservatori de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera. Estudia el Grau Superior en l’especialitat de violoncel en el Real Conservatorio Superior de Música de Madrid amb els professors Ángel García Jermann y Miguel Jiménez Peláez (solista de la Orquestra Nacional d’Espanya).
El 2015 segueix amb els seus estudis a l’estranger, concretament cursa un “Performance Master” en el Maastricht Conservatorium (Països Baixos) amb la professora Ursula Smith. Entre 2017 i 2019 va estudiar un màster en “Orchestra Performance” en la Academy of Music and Drama de Göteborg (Suècia) amb el professor Johan Stern (solista de la Göteborg Symphony Orchestra) i en 2021 finalitza un Màster en Investigació Musical per l’Univeristat Internacional de València.
Des de l’any 2011, Paula ha sigut membre activa i membre en borsa en orquestres nacionals e internacionals. Són exemples la JOGV (Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana), la orquestra “Proyecto Pelhivanian”, JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), JONDE (Joven Orquesta Nacional de España), NJO (National Youth Orchestra of the Netherlands) o la prestigiosa GMJO (Gustav Mahler Jugendorchester).Paula ha sigut academista en la Zuidnederlands Philarmonie (Paisos Baixos) i de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Paula toca amb un violoncel francès del luthier T.Lamy de l’any 1880 i el l’actualitat, compagina la seva tasca com a instrumentista en orquestres i grups de cambra així com a docent.

DSC03046_edited.jpg
bottom of page